Diner – All-You-Can-Eat

ALL-YOU-CAN-EAT

diner

Tijdens het diner heeft u 2,5 uur lang de tijd om onbeperkt te bestellen van onze menukaart met meer dan 100 gerechten. Onze kaart bestaat uit verschillende soorten sushi, teppanyaki gerechten, maar ook van verse frituur-, grill en wokgerechten kunt u bij ons genieten.

Ervaar de veelzijdigheid van de Japanse keuken in combinatie met een van onze passende wijnen of een authentieke sake. RESTAURANT KINKO staat garant voor een culinaire ervaring in een hippe en trendy omgeving. Nieuwsgierig naar alle gerechten? Klik dan hieronder!

Prijzen*

*Dranken zijn niet inbegrepen. Tenminste één (fris)drank consumptie per persoon verplicht.

 

dinsdag t/m donderdag

€34,95
€34,95

vrijdag t/m zondag

€36,95
€36,95

dinsdag t/m zondag
(KIDS 4-10 jaar)

€17,95
€17,95

feestdagen**

€36,95
€36,95

**Dit geldt voor Oudejaarsdag, Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag en Pinksteren. Voor Kerst hanteren wij afwijkende tarieven. Houd onze Facebook pagina in de gaten!

Lunch – À La Carte

À LA CARTE

LUNCH

Heeft u geen tijd om uitgebreid te tafelen, maar wilt u wel genieten van een drankje op ons riante terras en/of een hapje van onze kleine kaart? Dat kan ook!

Ook ons à-la-cartemenu is voorzien van verschillende soorten sushi, salades en frituur-, grill- en wokgerechten. Benieuwd naar alle gerechten voor de lunch? Klik dan hieronder voor de à la carte menukaart!

Afhaal – Combiboxen en à la carte

TAKE-AWAY

AFHAAL

Genieten van onze overheerlijke gerechten, maar dat liever doen bij u thuis, op de zaak, op het strand of waar dan ook? Dat kunnen wij begrijpen! Kies uw favoriete gerechten van onze afhaalkaart en geef deze telefonisch aan ons door. Wij hebben uw bestelling klaar staan op het afgesproken tijdstip.

RESTAURANT KINKO heeft een speciale kaart voor afhaalgerechten te bieden zoals combiboxen, maar heeft u liever de gerechten van het à-la-cartemenu (of een combinatie hiervan)? Daar hebben wij aan gedacht! De gerechten op het à-la-cartemenu zijn ook af te halen. Geïnteresseerd in de speciale afhaalgerechten? Klik dan hieronder!